Baru-baru ini kecoh di laman sosial tentang gambar bogel yang tular dikatakan milik Aeril Zafrel, dan bagi membuktikan beliau bukan individu dalam gambar tersebut, beliau memuat naik gambar tersebut di laman sosial Instagram dan menerangkan perkara tersebut.

Tindakan beliau memuat naik gambar tersebut mendapat kritikan daripada netizen walaupun niatnya hanya ingin membersihkan namanya.

Rata-rata netizen menyifatkan tindakan tersebut tidak wajar kerana pengikut di laman Instagramnya terdiri daripada pelbagai lapisan umur dan status.

Beliau juga dikecam di laman sosial Twitternya sebelum beliau memadam gambar yang dimuat naik di Instagramnya.

Netizen beranggapan tidak salah untuk membela diri tapi jika memuat naik gambar tersebut tanpa mengaburkan apa yang patut, ianya merupakan satu tindakan tidak professional.

Mungkin niat untuk menunjukkan bahawa diri beliau tidak bersalah itu betul, tapi tindakan memuat naik gambar tersebut merupakan satu kesalahan. Apa-apa pun semoga kes ini selesai dengan baik.

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia’

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

Guns

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!

© 2023 The Vocket Sdn Bhd (1305683-A), a part of Media Prima Group