Baru-baru ini, pelakon Intan Najuwa berkongsi pengalamannya berdepan dengan perempuan yang cuba untuk merosakkan hubungan pasangan lain di Instastory miliknya, menjawab pertanyaan daripada pengikutnya yang meminta pandangan mengenai golongan wanita yang suka mendekati kekasih orang.

Menurut Intan Najuwa, bagi wanita yang pernah menjadi mangsa golongan tersebut, beliau meminta agar yakin pada diri sendiri dan jangan rasa bersaing malah menganggap bahawa mereka itu bukan saingan anda kerana mereka itu terdesak.

Intan Najuwa mengatakan bahawa apa yang dilakukan oleh golongan perampas ini adalah sesuatu yang salah dan tindakan yang dilakukan tidak membawa sebarang kebaikan dan hanya membodohkan diri semata-mata.

Jika pasangan anda cuba didekati oleh golongan perampas ini, anda haruslah mempertahankan hak anda. Jangan duduk diam sahaja membenarkan tindakan golongan tersebut merampas kebahagiaan anda.

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia’

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

Guns

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!

© 2022 The Vocket Sdn Bhd (1305683-A), a part of Media Prima Group