Pelakon, Zarina Anjoulie baru-baru ini ada memuat naik beberapa keping foto zaman kanak-kanak beliau untuk tujuan membuktikan kepada netizen bahawa bibir mungil yang dimiliki beliau itu adalah asli dan bukanlah pembedahan semata-mata.

Melalui kapsyen beliau yang membidas kata-kata netizen yang mendakwa beliau melakukan pembedahan untuk mendapatkan bibir mungil seperti itu.

“Buat kali yg sejuta kali aku upload pic aku masa baby. Aku minta maaf untuk hancur kan cita2 kau utk mengaibkan aku that’s my lip r real b*tches.”

“U can hate but u ain’t me. Aku ada gambar bogel online, Kau ingat aku malu ke nk mengaku aku buat bibir bangang tul.”

Rata-rata netizen yang melihat perkongsian tersebut, meninggalkan komen mereka dengan memberi kata-kata semangat kepada Zarina supaya tidak mempedulikan kata-kata ‘pedas’ yang dilontarkan kepada beliau.

“Apada depa ni… Isu bibir pun nk bising ka… Kan elok doakan yg baik2.. Aiyaa… Saya rasa elok dh anju skrg, dia seorang anak n ibu yg baik.. Pasaipala depa2 ni dengki sgt.. Aihhhh.”

“Eh mcm martin sebijik.. Bibir martin pun mmg menurun mommy kan. Xyah nak pegi buat2 pun dah natural comeyy.”

“Ayo sampai kena letak pic baby baru orang percaya.”

“Anju… ignore je org mcm tu jgn jadi kan kudis buat u… lantak drg nk ckp apa.”

Anda Mungkin Suka

© 2020 The Vocket Sdn Bhd (1305683-A), a part of Media Prima Group