Sebelum ni tular, Adam Zainee merupakan individu yang mempunyai wajah yang mirip penyanyi iaitu Hael Husaini dan beliau dikatakan melakukan pembedahan untuk kelihatan seperti penyanyi itu.

adam_z41_39265292_878408022546791_5933259081883058176_n

Namun kini, beliau dikatakan seperti sudah tidak mempunyai tawaran kerja daripada mana-mana pihak apabila kian aktif dengan aplikasi TikTok dan sering berkongsi video tersebut melalui laman Instagram beliau.

Rata-rata netizen menganggap Adam Zainee seolah-olah sudah tidak mendapat perhatian dan kembali ingin meraih perhatian melalui video aplikasi TikTok beliau.

“Tiktok je kerja..dh x kena panggil buat iklan lg ke ?”

“kalau nak jadi hael husaini tu, bawaklah imej dia sekali sia , ni makin burukkan ada ah”

“Jenis confident terlebih sgt ni. Reality jenis kayu. Uhuk2”

“broh, aku rasa nak pijak la bila kau buat mcm ni.. hmm”

Namun, ada segelintir pihak yang masih terhibur dengan video-video aplikasi TikTok beliau dan memuji kecomelan beliau di dalam video tersebut.

“Okay ini memang cumelll”

“Comel adammm”

“Comel je”

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia’

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda! 

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my

Guns

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!

© 2021 The Vocket Sdn Bhd (1305683-A), a part of Media Prima Group